Drobečková navigace

O firmě > Katalog výrobků > Potrubí a tvarovky

Potrubí a tvarovky

  • PE voda

    PE trubka voda 32 x 4,4 mm PE040 LDPE PN10

    PE tvarovky na vodu jsou velmi oblíbeným produktem, zejména kvůli své vysoké a dlouhé životnosti, flexibilitě a snadné instalaci. Jejich předností je, že nabízí svým uživatelům velmi snadnou manipulaci a údržbu, ale také velmi přijatelné ceny.

  • PPR voda

    Image result for ppr

    Potrubí z PPR materiálu je vhodné pro rozvod studené a teplé užitkové i pitné vody.
    Systém PPR nabízí rozsáhlou škálu tvarovek a potrubí v dimenzích od 16 do 250 mm. Potrubí a tvarovky jsou spojovány polyfúzním svařováním, které zajišťuje silné homogenní a trvanlivé spojení.

  • PVC KG kanalizační systém

     

    KG systém SN4, SN8

    Systém plastového kanalizačního potrubí. KG trubky a tvarovky pro svodná potrubí pod budovami, kanalizační přípojky a stokové sítě. KG Systém je vyroben z neměkčeného polyvinilchloridu (PVC), kruhové tuhosti SN4 (vybrané trubky) a SN8 (vybrané trubky a tvarovky). KG Systém má životnost až 100 let, vynikající chemickou odolnost, odolnost proti otěru.

    Snadná montáž pomocí násuvných hrdel, těsněných elastomerovým kroužkem. Okamžitá a dokonalá těsnost spojů. Tvarovky dodáváme od firem Dyka, Osma a Wavin.

     

     

  • HT Odpadní systém

     

    HT Systèm.jpg Systém HT odpadního potrubí s hrdlovými spoji se používá všude tam, kde je vyžadována vysoká tepelná, chemická, mechanická a požární odolnost potrubních dílů. Vzhledem k houževnatosti materiálu i při nízkých teplotách, snadné montáži a vysoké kvalitě spojů se hodí zejména pro aplikace v domácnostech (studená a teplá odpadní voda z praček, myček nádobí), v odpadních systémech průmyslových objektů (chemické provozy, laboratoře, výrobní provozy), v hotelích, restauracích a kuchyních. HT systém lze použít i ke spojování s jinými materiály (odpadní PVC - novodur, KG kanalizačním systémem apod.). Není vhodný pro pokládku do země. Tvarovky dodáváme od firem Dyka, Osma a Wavin.